Zine About Perfection

I have made a zine.
The word zine comes from magazine, but is only produced in a few
samples, without using computer – I got 5 samples.

I am questioning what perfection is. Is perfection when everything is flawless?
They say that a symmetrical face is the most beautiful – but do you think that the reflected face (on page 2 of the book) is the most beautiful? Throughout the book, everything becomes more and more cut to the bone. But don’t you think that the last picture of the old “imperfect” man is the most interesting.
Is the perfection flawless?

What do you find perfect?

Reklamer

17 thoughts on “Zine About Perfection

 1. ah, en fantastisk ide. Du går fra feilfri til mann med feil right? Jeg blir ofte tiltrukket av personer med et ansikt som ikke er helt feilfritt.

 2. Fejlfri er bestem ikke lig med perfekt! (I følge mig). Det er dog, som du nok selv har erfaret, meget svært at sætte konkrete ord på hvad perfekt er. Ikke desto mindre synes jeg der er står forskel på de to billeder du snakker om (Det “perfekte” ansigt og det sidste billede af manden) Billedet af manden fortæller en historie det gør “det perfekte ansigt” ikke.. Så allerede der, kæmpe forskel. Derudover skal vi huske at der jo ikke er et svar på hvad perfekt er, det skal jo altid sættes i kontekst med noget andet, perfekt i forhold til hvad? I forhold til fejlfrihed, skønhed, virkning osv osv.

  Men meget flot projekt du har lavet! Kunne jo være Laura også fandt på at lave et zine senere 😉 Flot blog du har i det hele taget!

  Ved du følger med på CoutureKulten.dk, bliv ved med det!

  – Jones

  • Ja, perfekt kan være mange ting – og definationen på perfekt varierer lige så meget, som der er mennesker på jorden. Du har helt ret i, at det sidste billede af manden, fortæller meget mere end det “perfekte” gør. Og spørgsmålet er så egentlig, om det sidste billede af manden ikke er mere perfekt end de første – det afhænger jo af øjnene, som ser. Men det er et meget interessant emne at dykke ned i (:

   Mange tak for de rosende ord (: Ja, jeg følger din blog – utrolig inspirerende!

 3. Love the picture of the old guy, so much character. I generally find the perfect, flawless, symmetrical faces, the most boring of them all. To each his own.
  Keep up the good work!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s